Uspešan vikend za atletičare VAK 1926


Uspešan vikend za atletičare VAK 1926

Takmičari Vršačkog atletskog kluba 1926 (VAK 1926) zabeležili su sjajne rezultate i osvojili dve medalje na dvoranskim takmičenjima u Beogradu i u Novom Sadu .

Natalija Dijak je na otvorenom prvenstvu Beograda za mlađe pionireu, u trci na 200m i vremenom od 28,41 sekunde, osvojila zlatnu medalju, dok njen kolega Aleksej Fedor Pavkov na prvenstvu AP Vojvodine za starije pionire, u trci na 60m i vremenom od sa vremenom 8,00 sekundi osvojio bronzu.

U istoj trci Darko Ilić bio je petoplasirani sa vremenom 8,17 sekundi.

Ovo je bila samo provera i priprema za ono što nas očekuje tokom februara, a to su Prvenstva Srbije kao kruna dvoranskih takmičenja, kaže trener VAK 1926 Alen Rizvić.

Vršački atletski klub poslednjih dana intenzivno radi i na pripremi tradicionalnog Belog krosa u našem gradu, koji je kalendarski gledano, prva u nizu atletskih manifestacija u godini, koju VAK 1926 godinama unazad organizuje.

Beli kros bi trebalo da bude održan u drugoj polovini februara. I ove godine očekujemo veliki broj učesnika, kako iz Vršca tako i gostiju iz atletskih klubova iz okruženja, kaže Alen Rizvić.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *